SCALATEATERN

GE BORT EN RESA TILL NEW YORK I JULKLAPP!
AVRESA 5 MARS FRÅN SCALATEATERN

Beat of the Apple är en musikalgeografisk föreställning som tar med sig publiken på en kaleidoskopisk resa för alla sinnen och drömmar. Den mångsidige musikern och konstnären Anders Kadhammars egensinniga kärleksförklaring till staden New York City har gjort succé var den än har satts upp och kommer nu för första gången till Karlstad. Det här vill du inte missa!

Showen är en dos ren njutning för den som redan upplevt New York och dess magiska puls. Att kliva rätt ut på Manhattans gator genom Kadhammars kameraöga, ackompanjerat av hans skickliga bands medryckande musikexperiment, väcker obönhörligen både gamla minnen och ny längtan till liv. Den som fortfarande håller drömmen om en resa framför sig kan räkna med en intensiv aptitretare som ger mersmak.

Oavsett tidigare preferenser ger Kadhammar och hans band sin publik en stark multimediaupplevelse fylld med rock'n roll, kärlek och storstadspuls.

Kvällens huvudsångare är musikalartisten och operaproffset Kaj Hagstrand, just nu högaktuell i Göteborgsoperans uppsättning av Kristina från Duvemåla. Specialtillstånd att använda material från prisbelönte författaren Paul Auster ger ytterligare krydda denna ovanliga konsertkväll.

I bandet:
Kaj Hagstrand, sång
Anna Sirén, kör
Torbjörn Carlsson, gitarr
Magnus Liljeqvist, gitarr/sång
Anders Kadhammar, bas
Jan Bark, keyboard
Jerry Torstensson, trummor
Jonny Lindström, saxofon
Rickard Gustavsson, saxofon

Värd för kvällen är Brian O'Connor, en
New Yorker som numera är bosatt i Karlstad.

TORSDAG 5 MARS
KL. 19:30

Biljetterna bokas på
Scalateatern 054-190080

Tidpunkt: 
torsdag, 25 december, 2014 - 20:30